Gå och bada!

Varbergs kulturbad 28/10-7/11

Varbergs kulturbad 28/10-7/11 2010

Det börjar dra ihop sig till Kultur Dag & Natt som i år firar 20-årsjubileum! I år är arrangemanget en del av ett större kulturevenemang, Varbergs kulturbad, som pågår under perioden 28 oktober – 7 november. I evenemanget ingår Musik på fästningen, Kultur Dag & Natt och Kultur på höstlovet.

Biblioteket är naturligtvis i högsta grad involverat! På Kultur Dag & Natt den 30 oktober har vi ett späckat program för stora och små i Gamlebyskolan, där biblioteket huserar under det nya ”kulturhusets” uppförande. Dagen till ära håller vi öppet 10-21 och bjuder på föreläsningar, släktforskningshjälp, bokpresentationer, sång & musik, litt-quiz, sagostunder, workshops och dockteater. Senare på eftermiddagen fylls biblioteket med Balkanröj – niomannabandet Erdogan orkester avslutar sin vandring från Brunnsparken i Gamlebyskolan.

Dagen till ära finns det naturligtvis ett café på biblioteket, mellan 10-17. Där kan man vila benen mellan alla kulturella ”dopp” och stärka sig med en kopp kaffe eller te och en energigivande kaka.

Även Bokbussen är öppen för besök med spännande mini-evenemang och står parkerad på torget 10-15.

På bibliotekets hemsida kan du läsa om bibliotekets alla programpunkter under dagen. Här hittar du länkar till Kulturbadets olika arrangemang.

Välkomna till höstens stora kulturevenemang!

Lillemor Åkerman

Annonser
Det här inlägget postades i Evenemang för barn, Evenemang för vuxna och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.