Vi stänger för att bli bättre

I morgon – den 19 maj – är folkbiblioteken i Varberg stängda. Vi behöver en gemensam dag för att summera och drivare vidare det utvecklingsarbete vi står mitt uppe i. Det nya biblioteket i kulturhuset Komedianten är förstås ett huvudprojekt, men det fungerar även som ett draglok för en allmän förändring för all verksamhet. Vi knyter också an till visionsarbetet Varberg 2025. Sven Nilsson håller en föreläsning på temat Folkbiblioteket 2025. Sven Nilsson har en gedigen erfarenhet av att leda kultur- och biblioteksverksamhet och är författare till en rad böcker, artiklar och kulturprogram.

Vi hoppas att våra användare har förståelse. Vi stänger för att bli bättre. Och våra E-tjänster är öppna också denna dag.

För övrigt fyller denna blogg ett år denna månad. Första bloggposten publicerades 10 maj 2010. Det här är nummer 227. Som mest har vi haft 163 visningar på en dag. I genomsnitt exponeras bloggen 300 gånger per vecka. Det kan definitivt bli fler. Men den har kommit för att stanna. Hjälp oss sprida vetskap om den och kommentera gärna!

Per Falk

Annonser
Det här inlägget postades i Biblioteksservice, Det nya biblioteket och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s