Vackert, genomtänkt, rentav kreativt

250 kollegor har besökt oss under våren. Lovorden har varit många. Det har förstås handlat om att Varbergs stadsbibliotek är en estetisk upplevelse, men lika mycket om hur genomtänkt, rentav kreativt det är. Många har hört av sig efter besöket.

”Tack för det fina studiebesöket! Det var underbart att besöka Varbergs fina bibliotek. Så härligt att se ett fint och genomtänkt bibliotek.”, skriver en bibliotekschef.

”Jag är alldeles såld!”, skriver en annan: ”Visade bildspel från visningen av ert läckra genomtänkta bibliotek för personalen. Eftersom vi står inför en om- och utbyggnad tackar vi för all inspiration. Mycket föll på plats.”

En chef tackar för en ”intressant och reflekterande genomgång”: ”Kunde inte ha önskat mig bättre med tanke på hela den processen som vi är mitt i.”

”En givande bekantskap med alla sina kreativa lösningar”, är omdömet efter ett besök av Biblioteksmuseiföreningens styrelse

Vi tackar och bugar och känner en berättigad stolthet. Vi har inte kunnat ta emot alla som velat komma, men nya besök är inplanerade. Många vill se Komedianten och Varbergs nya stadsbibliotek.

Per Falk

Annonser
Det här inlägget postades i Det nya biblioteket, Komedianten, Varbergs stadsbibliotek. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vackert, genomtänkt, rentav kreativt

  1. Marianne Castellano skriver:

    Komedianten är värd alla lovord. Vill tillägga att det är väldigt stimulerande att arbeta ¨på stadsbiblioteket. Husets byggnad och ”tänk” gör att arbetet blir väldigt varierat och stimulerande. På entrévåningen är det liv och rörelse och något av ”torgkänsla”, går man sedan upp en våning är det lugnare och här hittar man det traditionella biblioteket. Komedianten är ett lyft!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s