Semestertips!

Just nu jobbar vi för fullt på att sammanställa höstens spännande och späckade program för barn, unga och vuxna, med författarbesök, föreläsningar, bokcirklar, bokcaféer och annat smått och gott. Även på lokalbiblioteken kommer det i höst att hända många spännande saker. I väntan på att kunna presentera höstprogrammet vill vi gärna tipsa er om två evenemang i sommar som har boken och läsandet i centrum.

BIDhead20131Bokdagarna i Dalsland. Pågår i Åmål 1-3 augusti och där finns möjlighet att träffa en lång rad författare, t.ex. Susanna Alakoski, Karin Alvtegen och Göran Hägg för att bara nämna några.

Sigtuna-Litteraturfestival-2012_stora-torget_DSC_2967I Sigtuna genomför man för andra året i rad Sigtuna Litteraturfestival den 17-18 augusti, med namn som Henning Mankell, Maria Sveland och Roslund & Hellström på programmet.

Så längtar du redan nu efter att få höra författare berätta om sina böcker och träffa andra litteraturälskare så är det till Åmål och Sigtuna du ska bege dig. I höst räcker det att ta sig till något av biblioteken i Varbergs kommun!

Lillemor Åkerman

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.