Sommartider!

läsningmittarNu när vi går in i högsommarmånaden juli tar även vi på biblioteken lite ledigt, även om en och annan bok säkert kommer att bli läst även under semestern! Varbergs stadsbibliotek håller förstås öppet som vanligt, det vill säga veckans alla dagar! Måndag-fredag 10-19, lördag 10-15 och söndag 12-16. Varbergs Konsthall har öppet tisdag-fredag 12-16, lördag 11-15 samt söndag 12-16. Under perioden 5/7-28/9 kan ni se utställningen DESTABILIA med bilder av Annika von Hausswolff och för alla skaparsugna människor är Konstverkstan öppen under Konsthallens öppettider. Tovedals kafé har också öppet veckans alla dagar, kom in för en lunch eller fika!

Lagom till semestern är också höstens alla arrangemang så gott som spikade. Vi kan lova att det kommer att bli en mycket spännande höst för kulturintresserade i alla åldrar. Det blir sång, musik, konst, författarbesök, bokcirklar, sagostunder, teater, novell- och poesiuppläsning, brasiliansk afton, bokakuten, skrivklubb och förstås Kultur dag och natt i oktober. Plus mycket annat! Bland författarbesöken kan nämnas Eva F. Dahlgren, Lasse Berg, Klara Zimmergren, Katarina von Bredow, Dan Höijer, Olle Carlsson och Maggan Hägglund. Ett flertal av höstens föreläsningar knyter an till en utställning i Varbergs Konsthall senare i höst, Varning för känsliga människor, vars tema är livskris, föreläsningar som var och en på sitt sätt gestaltar olika livskriser och möjliga vägar till förändring.

Så välkomna in på Kulturhuset Komedianten varje dag i sommar! När det gäller höstens program kommer det att finnas tillgängligt i tryckt form i slutet av sommaren och kanske lite tidigare än så på Kulturhuset Komediantens hemsida.

Lillemor Åkerman

 

 

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.