Var och varannan onsdag 24/9: Brasiliansk afton!

Riodejaneiro2Förra året hade Bokmässan i Göteborg Rumänien som tema. Några dagar innan Bokmässan hade vi en Rumänsk afton på Stadsbiblioteket i Varberg, då vi presenterade några olika rumänska författare och bjöd på rumänsk bönsoppa à Tovedals.

Och varför släppa ett vinnande koncept? Bokmässan 2014 kommer att lyfta fram den brasilianska kulturen i allmänhet och litteraturen i synnerhet och naturligtvis bjuder vi in till en Brasiliansk afton! Biljetterna kostar 100:- och då ingår mat i brasiliansk anda, dryck, kaffe & kaka. Man kan vara med även om man inte önskar äta men föranmälan är obligatorisk på 0340-88600.

Av de 14 brasilianska författare som kommer till Bokmässan  i år kommer vi att presentera minst tre, Michel Laub, Vanessa Bárbara och Daniel Galera. Därtill kommer presentation av ytterligare ett antal författare som är verksamma i Brasilien och skriver på portugisiska.

Vi kommer även att lotta ut två entrébiljetter till Bokmässan och ett exemplar av den ansedda litteraturtidskriften Grantas nummer från 2102, The best of young Brazilian novelists, med bidrag från några av Brasiliens i dag mest intressanta och omtalade författare, bl.a. Laub, Bárbara och Galera. Begränsat antal platser men än så länge finns det chans att komma och förkovra sig i den brasilianska litteraturen!

Välkomna!

Lillemor Åkerman

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.