Visionsdagarna 13-14 november i Sparbankshallen

visionNu är vi på väg mot Sparbankshallen för att representera Varbergs bibliotek/Kulturhuset Komedianten under årets Visionsdagar. För tredje året arrangeras en mässutställning i Sparbankshallen, med och för medarbetare i kommunens förvaltningar och bolag.

Nytt för i år är att även allmänheten bjuds in till arrangemanget. I dag torsdag klockan 16.30-20.00 är du välkommen till mässan där kommunen sätter extra fokus på Vision 2025, hela Varbergs vision om att vara Västkustens kreativa mittpunkt år 2025. På mässan kan du mingla, ta del av kommunens visionsarbete, få en fika och lyssna till scensamtal om visionen.

Två nya utmärkelser ska också delas ut: Årets kreativa medarbetare och Årets värdskapare har instiftats för att uppmuntra till arbete i visionens anda. Alla kommunens anställda har kunnat lämna in nomineringar och på torsdag klockan 17.40 blir det prisutdelning med de allra första vinnarna.

Visionsdagarna är kommunens sätt att varje år uppmärksamma Vision 2025 och samtidigt ge de egna medarbetarna tillfälle att inspirera och inspireras av varandras arbete i riktning mot visionen.

Lillemor Åkerman

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.