Kulturhuset Komedianten fyller fem år!

jubileumLördag den 14 januari klockan 10-18 bjuder Kulturhuset Komedianten in till femårskalas!

Det kommer att bjudas på allt från eldshow till zombiteckningar, en 5 meter lång tårta och författarfrukost med Ebba Witt Brattström. Det blir dessutom danceoki och en klassisk konsert med sopranen från Varberg, Karin Dahlberg och pianisten Ingrid Emanuelsson. Det blir också stickcafé och workshops i konstverkstan för barn och unga och visningar av utställningen När mörkret kommer känns allting bra i Varbergs Konsthall. Och mycket annat!

Kom och diskutera kulturen i Varberg
Mellan klockan 13-17 bjuds det på kulturfika för alla med möjlighet att prata med medarbetare och nämndpolitiker om kulturen i Varberg. I samband med det så sker ett panelsamtal med rubriken; Vad har ett kulturhus för betydelse i kulturutveckling? Medverkar gör bland annat Katti Hoflin, chef på Stockholms stadsteater, David Karlsson, kulturstrateg och Christofer Bergenblock, kultur- och fritidsnämndens ordförande.

Välkommen ut till vinterloungen
Ett loungeområde kommer att byggas upp utanför Kulturhuset, ja utomhus mitt i vintern! Här ska det byggas upp snöskulpturer. Sprakande eldar, spännande möten och kultur kommer hålla besökarna varma.

Kalaset kommer att hållas i Kulturhuset Komedianten men också utanför huset i Vinterloungen! Läs hela programmet här:

Alla är varmt välkomna!

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.