Poetry slam i Halland 2018

Snart är det dags för årets happening inom poesi, Poetry slam – tävlingar i scenpoesi!
Ta chansen att framföra din poesi och se hur den mottas av publiken! Vinnaren och tvåan vid varje deltävling går vidare till Hallandsfinalen i Kungsbacka den 11 april – de som vinner där får representera Halland i SM i Poetry Slam som hålls i Jönköping i maj.

Vinnare i Varberg 2017 – Myra Airasmaa

Deltävlingen i Varberg är den 28 februari, 18.30. Tveka inte att anmäla dig, först till kvarn gäller! OBS! Du kan bara anmäla dig till en deltävling åt gången. Om du inte går vidare finns möjlighet att tävla igen i någon av deltävlingarna som kommer efter. Deltagande i fler än en tävling fördelas i mån av plats. Förra året vann Myra Airasmaa Hallandsfinalen, som gick av stapeln i Varberg. I år kanske det är du som står på scen som vinnare i Kungsbacka den 11 april?

 

 

 

Ronja Möller som MC 2017

Ronja Möller är MC, Master of ceremonies eller konferencier, vid samtliga tävlingar utom i Falkenberg. Hon är en engagerad ordkonstnär som blev Hallandsmästare i Poetry slam 2014 och 2015. Sen dess har hon uppträtt med sin poesi i en mängd olika sammanhang. Ronja intresserar sig för samhället med inriktning på miljöfrågor och mänskliga rättigheter. Detta intresse visar sig även i hennes poesi, som ofta utgår från personliga erfarenheter.

Så välkomna till en fantastisk kväll med livepoesi, som deltagare eller publik! Som åhörare kan du också få vara med och rösta fram två vinnare. Ett hedersuppdrag förstås, men framför allt väldigt, väldigt kul!

Lillemor Åkerman

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.